Bemutatkozás

Komáromi János vagyok, a cég tulajdonosa és alapítója. 17 éve foglalkozom kövekkel, egy nagymúltú sírköves család legfiatalabb generációjaként igyekszem szélesíteni termékeink palettáját, és a növekvő igényeknek megfelelően külön ágazatot létrehozni a belsőépítészeti termékeknek, mint a konyha- és mosdópultok, párkányok, burkolatok. Kőfaragóként végeztem, majd családi vállalkozásban édesapám mellett tanultam ki a szakmát, így a gyakorlatban is megismerhettem a különböző anyagokat, technikákat, gyártási folyamatokat. Hosszú idő óta a cég irányítása, és az ügyfelekkel, partnerekkel való kapcsolattartás a fő feladatom, keressenek bizalommal bármilyen felmerülő kérdéssel kapcsolatban.”

„Ternovics Rebeka vagyok, a TEKO gránit értékesítési és marketing feladatait menedzselem. Már jogi tanulmányaim mellett is a kereskedelemben dolgoztam, innen gyökerezik a vevőközpontú szemléletem. Kreativitásomat, jó emberismeretemet és segítőkészségemet igyekszem a bemutatótermünkben is kamatoztatni a minél professzionálisabb kiszolgálás érdekében. Régóta érdekel a lakberendezés, folyamatosan képezem magam ezen a területen is, ezért bízok benne, hogy a kiválasztásban és a tervezésben is segítségükre tudok lenni, hasznos tanácsokkal tudom ellátni Önöket. Fontosnak tartom, hogy minőségi anyagokkal vegyük körbe magunkat otthonunkban, hiszek benne, hogy a természetes kő értékálló, időtlen, mind minőségi, mint esztétikai szempontból a legjobb választás, ha lakberendezésről van szó.”

„Gémesi Áron vagyok, az ELTE-n folytatott tanulmányaim mellett a TEKO gránit ügyfeleit igyekszem kiszolgálni a cég új bemutatótermében. Korábban hosszabb ideig szintén a kereskedelemben dolgoztam, melyet nagyon élveztem, hiszen szeretek segíteni a vásárlóknak. Évek óta a családom építőipari cégében segédkezem, így volt kapcsolatom a különböző kövekkel, gránitokkal és márványokkal is. Természetesen nem csak az alapanyagokkal, hanem a gépekkel és szerszámokkal is foglalkoztam, így gyakorlati tudásomat is gyarapíthattam. Ebben a munkakörben elméleti tudásomat szeretném még tovább csiszolni, hiszen hosszú távú céljaim közé tartozik a kereskedelemben való munkavállalás. Számomra nagyon fontos, hogy minden ember olyan környezetet alakítson ki maga körül, ami számára komfortos és igazán otthonos, hiszen az otthoni környezet jelentősen befolyásolja mindennapjainkat.

Konyhapultok főbb paraméterei